Средец
90 деца от Дебелт ще играят в нов физкултурен салон
TразмерT

90 деца от село Дебелт ще играят в новия физкултурен салон на ЦДГ "Дъга". Той бе официално открит със спортен празник с участие на малчуганите от градината.

Сградата, в която се помещава физкултурният салон на градината, е изцяло обновена със средства от бюджета на Община Средец. Старата дограма е сменена с нова, подменена е и старата подова настилка, стените са боядисани в свежи цветове. Спортните уреди са предоставени по Проекта за физическо възпитание и спорт, по който работят в детската градина.

Гости на празника бяха президентът на ОФК "Странджа - Агрокорн" инж. Иван Жабов и кметът на село Дебелт Иванка Ангелова. Те бяха поздравени от директора на ЦДГ "Дъга" Мария Кирякова. Тя не скри благодарността си към Община Средец за получената подкрепата за превръщането на сградата във физкултурен салон.

Децата, разделени в отбори, демонстрираха сръчност и съобразителност в спортните игри, с които бе открит салона. Малчуганите бяха аплодирани от гостите на празника, от своите учители и родители. За отборите имаше грамоти и награди.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
СДС връчи партийните книжки на новите си членове в Средец
Екипът на „Патронажна грижа“ в Средец всеки ден посещава домовете на 54 възрастни и хора с увреждания
Осветиха пътя за манастира край село Голямо Буково
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.