Айтос
240 кг пластмасови капачки събра предколедно Айтос
TразмерT

Кампанията „Голямото сърце на Айтос"продължава

240 кг пластмасови капачки транспортира Община Айтос до Бургас предколедно.  Чувалите с капачки са събрани от деца и граждани, в кампанията "Голямото сърце на Айтос".

Ще припомним, че „Сърцето" беше монтирано в центъра на града точно преди една година и на 26 ноември 2018 година беше даден официалният старт на кампанията. Цяла година айтозлии го пълнят с пластмасови капачки, които Общината има грижата да събира и транспортира до областния град.

„Голямото сърце на Айтос" стана символ на искреното желание на айтозлии и децата на Айтос да се включат в една изключително благородна кауза. Преди година, организатори на инициативата бяха общинските съветници от ГЕРБ и кметът Васил Едрев. Хора от всички възрасти, във всички часове на деня поставят в „Сърцето" пластмасови капачки с желанието да помагат за закупуването на реанимобил с оборудване за бебета.

Община Айтос благодари на всички айтозлии, които се включиха в кампанията, която ще продължи и през новата 2020 година. От администрацията напомнят, че гражданите могат да поставят всякакви капачки: от вода, безалкохолни напитки, козметика, паста за зъби, перилни и почистващи препарати, дори пластмасовата среда на шоколадовите яйца.

НП

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Кметовете на Айтос и Руен, заедно с д-р Парушев, на среща с руенските училища
Васил Едрев: Нека стартираме заедно кампанията „Купи и дари“ във всеки магазин
Кадрови проблем в Айтос, трима напускат болницата
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.