Сунгурларе
14 милиона лева е бюджетът на Община Сунгурларе за 2020-а
TразмерT

Бюджетът за 2020 година беше приет. В първото заседание за новата година на общинския съвет официално положи клетва новия общински съветник Моника Симеонова.
Моника Симеонова влиза на мястото на Гергана Желязкова, която е назначена на позицията заместник кмет с ресори: ТСУ и екология, местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Община Сунгурларе.
Общинският съвет на Сунгурларе прие бюджета за 2020 година в размер на 13 974 215 лв., предава БНР-Бургас. През топлите дни на годината е заложено организиране на крос кънтри – „Сунгурларска долина” .
Общинският план за дейността през 2020 г. ще включи ремонт на: пътя Лозица – Огнен – Терзийско, на път село Съединение от кв. Морава до гара Завет, на път Съединение от гара Завет до село Ведрово, на покрива на ОУ „Христо Ботев” село Лозарево, на улици в гр.Сунгурларе, кметства в населени места и на детска градина в с.Грозден.
Предвидена е реконструкция на водопроводна мрежа на територията на община Сунгурларе, изграждане на комбинирана спортна площадка за мини футбол, баскетбол и волейбол в с. Славянци и рекултивация на общинско депо за битови отпадъци на землище село Балабанчево.
Община Сунгурларе ще закупи мини челен товарач, самосвал, трактор, детски съоръжения за с. Подвис и с.Садово, лек автомобил по програмата „Патронажна грижа”, на компютърна техника и специализиран счетоводен софтуер. В бюджета се предвижда изготвяне на технически проект за обект стадион и спортна зала към него в гр.Сунгурларе. Общинската сесията премина с приемане на всички 11 точки заложени в дневния ред.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Мъж от Манолич е в болница с първа положителна проба за коронавирус
В Сунгурларе търсят доброволци, които да помагат на хора в нужда
В Сунгурларе ще наблегнат на ремонти
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.