Избори 2019
Ивелина Василева:Борим се бургаско присъствие в Европарламента
TразмерT

Ще се борим за бургаско присъствие в Европарламента. Нашият регион трябва да бъде представляван във всички институтици и на европейско ниво, заяви кандидатът за Евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева, която заедно с Жечо Станков откриха предизборната шатра до Часовника в центъра на Бургас. С Ивелина Василева Бургас има шанс да има присъствие в европейските институции, защото тя е под номер 9 в листата на ГЕРБ и СДС.

Работили сме за Бургас и вярваме, че хора с опит могат да защитават националните интереси. България и Бургас да бъдат фокус на внимание на европейските институции. Нашата кауза е по-добри доходи и живот на всички граждани в една силна Европа. Нашата кауза е за това да живеем в чиста и здравословна среда и държава, където хората получават доходи равни на средноевропейските, където всички имат възможности за развитие и качествено образование. Да живеем в Европа, където няма двойни стандарти и втора ръка хораи държави“, заяви Василева. Нейната лична кауза е развитие на Черноморски регион, а в Бургас да стане център на европейска лаборатория за изследване на качеството на водата и съдържанието в нея на пластмаси.

Традиционно шатрата е място за среща на гражданите с политиците по време на кампании.

Ние винаги сме били между хората през последните години. Личността на евродепутата е тази, която има тежест в Брюксел, депутатите застават до нашите кметове и общините, за да продължат това тяхно развитие с нови средства за подобряване качеството на живот на гражданите“, допълни и Жечо Станков.

 

 

 

 

 

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
191 ще са секциите с машинно гласуване в Бургаска област
393 500 са бюлетините за областта
Пристигнаха бюлетините в РИК-Бургас
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.