Бургас
Жител на „Банево“ настоява за ново футболно игрище в квартала
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Ново футболно игрище в „Банево“ да бъде изградено на мястото на старото. Затова настоява в социалната мрежа Михаил Атанасов, жител на квартала. В момента теренът е в окаяно състояние, представлява една поляна с две врати и боклуци около него.

Отскоро крайният бургаски квартал има и свой футболен отбор, който се състезава в „Б“ областна футболна група. Мачовете си тимът играе на стадиона в квартал „Ветрен“, там провежда и своите тренировки, а понякога дори и в село Изворище. Живущите в „Банево“ са наясно, че не може да се построи нов стадион, но според тях изграждането на ново игрище едва ли ще затрудни Община Бургас.

„Банево има нужда от футболно игрище! Не заради нас, жителите, не заради новосформирания футболен отбор „Банево“, а заради тези деца от снимката. Едни от малкото останали, които не са на компютрите и телефоните по къщите!
Намирам за излишно да коментирам самото „игрище", ако мога така да го нарека.
За хората, които все още не са сигурни какво е това - футболното игрище в квартал „Банево“.
Дано това достигне до повече хора и с общи усилия постигнем успех!“, пише Атанасов, от футболния отбор на баневци, който бе и инициатор за асфалтирането на улиците в „Банево“.

Той сподели пред „Черноморски фар“, че жителите на квартала подготвят инициатива за изготвяне на изкуствено игрище. „Към момента проект за такова има, но нещата все още не са задействани“, допълни Михаил Атанасов.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Екипажът на задържания панамски кораб ще си търси заплатите чрез съд
УМБАЛ Бургас отчита ръст на пациентите през 2018 г.
Тракийци искат повече пари за субсидия, комисия ги поряза
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.