Любопитно
Жена от село Константиново спечели 1 милион от лотарията
TразмерT

47-годишната Екатерина Димитрова от каменското село Константиново стана 40-ият милионер от Национална лотария. Късметът я изненада с печалба от 1 000 000 лева от билет „Императорски кръстословици“. Захари Бахаров и Рая Пакова ? връчиха чек.

„Много се развълнувах и се почувствах щастлива. Винаги съм си мислила, че ще спечеля, но не съм очаквала толкова голяма сума, а печалба в размер на 50 - 100 хил. лева“, каза тя.

Щастливката е изтеглила печелившия билет от хранителен магазин в селото.

„Живея в Константиново от две години и половина. Всеки ден, когато се прибирам от работа или от града, спирам в този магазин да пазарувам и винаги си дърпам билетче“, разказа късметлийката, която работи в аптека в Бургас. Екатерина е проверила късмета си още в магазина.

„Когато изтрих билета, видях, че доста думи са запълнени и си помислих, че съм объркала нещо. Реших да проверя с телефона и излезе печалбата от 1 000 000 лева“, радва се Димитрова.

Тя е съобщила новината първо на съпруга си, който в началото не е повярвал.

„Тази печалба не е малка и ще ми помогне за доста неща. Определено ще инвестираме в нашия бизнес, ще отидем и на екскурзия“, каза щастливката. Печалбата е предизвикала еуфория и в магазина. Екатерина разказа, че много от клиентите са искали да я пипнат за късмет.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
За Гинес!Дядо Никола на 102 години и 2-месечния Николай на "златна" снимка
Преди 150 години по Черноморието не се е ядял шаран
5853 бургазлии празнуват днес, именици се щракнаха по традиция с кмета
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.