Бизнес
Защо нощувката-бонус трябва да е за сметка на хотелиера, питат несъгласни
TразмерT

 

Диана Колчева, председател на Сдружение „Клуб на хотелиера“ в Слънчев бряг, е една от хотелиерите, които критикува инициативата на Министерството на туризма "Неочаквана ваканция".

„Като сдружение не сме получили информация, нито покана от Министерството на туризма за включване в инициативата.  Ако индивидуални хотелиери-колеги са получили такава покана и са приели да се включат може“, казва тя.

По думите на Колчева това не е вариант за поощрявате на вътрешния туризъм или туризма като цяло. „Защо трябва да е за сметка на хотелиерите. Ние правим и без това промоции. Не знам каква е идеята на министерството, не  съм я чела и нямам представа, но ако идеята е гостът да си плати две нощувки, а трета да я плати министерството  на нас, хотелиерите, аз съм „за“. Но ако третата нощувка е за наша сметка, ние си правим и без това промоции. Няма нужда министерството да се качва на нашата реклама, защото ние си я плащаме. От години ние стимулираме българския туризъм като даваме до 10 юни екстри. Ако клиентът плати 3 нощувки – получава пет. Ако платят 5 нощувки, остават седем,  а за десет нощувки получават още 4 от нас и т.н. Така са ни сключени всичките договори от години.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Повишава се културата на спазване на правилата в рибарството
LIDL с 15-ти магазин по Черноморието
Отровиха пчели и на бургаски топ производител на мед
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.