Крими
Заподозреният за днешното убийство често буйствал в Меден рудник
TразмерT

Георги РУСИНОВ

Михаил КОЛЕВ

 

Заподозреният за днешното убийство на 30-годишен мъж, открит край Ченгене скеле, често буйствал в района на блок 34 в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“. Съседи разказаха пред наш екип, че около блока гъмжи от полиция още от сутринта. Така разбрали, че става въпрос за убийство, а техен комшия е заподозрян.

Действително около 19:30 часа видяхме, че има полицейски патрул пред вход 3 на блока. Заподозреният за убийството живеел от около година и половина в 34 блок, но никой от комшиите му не се сети за името му. Бил над 40 годишен, имал 15-16 годишна дъщеря. Въпреки, че за жертвата се говори, че е от ромски произход, то мъжът от Меден рудник не бил от този етнос.

Често обаче мъжът изпадал в алкохолен ступор и създавал проблеми. Съседите му дори подозират, че има психически проблем.

Все още не е ясно къде е станало убийството, но е сигурно, че е вследствие на пиянска свада между двамата. След това заподозреният закарал трупа до Ченгене скеле, където го захвърлил в храсталаци край пътя и положил няколко автомобилни гуми върху него с цел да го прикрие. По тялото е имало видими следи от насилие пък коментираха по-рано запознати.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Пуснаха Стайков-младши от ареста
Психично болна жена се удави край Моста
Оставиха в ареста Иван Петров, обвинен за убийството в Долно езерово
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.