Поморие
Започват поморийските празници „Море от вино“
TразмерT

Вече 17 години точно тази древна традиция е в основата на празниците „Море от вино“, организирани от Община Поморие и НЧ „Просвета 1888“. Музикални концерти, танцови спектакли, театрални постановки, изложби и представяния на книги и други изненади ще поднесат дните от 30 юли до 6 септември 2018 година.

Програмата започва в понеделник /30.07.2018 г./ от 19.00 часа , когато на три места в града музиканти от Джаз формация Fourth Edition-София и Нейко Бодуров Квартет – Варна ще изнасят концерти, а именно: на крайбрежната алея при фигурата „Чайка”, на емблематичната беседка до Стария кей и в парка до кафе „Summer refresh“. От 20.30 часа на външната сцена на НЧ „Просвета 1888“ ще се състои и официалното откриване, ще бъде посрещнат Дионисий и свитата му, след което започва концертът на Теодосий Спасов Джаз Квартет.

От 5 до 12 август ще се проведе и атрактивната „Национална седмица на морето“, жители и гости на града ще станат свидетели на красив парад на плавателни съдове и ще посрещнат Нептун и свитата му от русалки и  морски духчета. Заповядайте!

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Големи проекти преобразяват Ахелой
В Поморие: Нова компания обслужва градските автобусни линии 1 и 2
Жители на Горица желаят да развиват селото си
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.