Любопитно
За резил: Общински съветници се плашат със саморазправа
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Общинските съветници Стефан Колев от ГЕРБ и Тодор Ангелов от новата група „Заедно за Бургас“ се плашиха със саморазправа по време на сесията на ОбС-Бургас.

Повод за това стана разискването на докладната записка за отпускане на пари по случай  100-годишнината на „Черноморец“. Инициативен комитет поиска 30 000 лева за празненствата.

Именно тогава в свое изказване Ангелов се обърна директно към Колев, който е шеф на националната федерация по УШУ.

„Ще ги отпуснем, но да се даде отчет за тях, а не да изпадат в ситуацията на колегата Стефан Колев, на когото дадохме 30 000 лева за някакво първенство по УШУ, а после се чудеше как да ги отчете“, заяви Ангелов.

Думата веднага взе Стефан Колев, като засегнат от репликата. Въпреки, че председателят на ОбС-Бургас Костантин Луков ги предупреди да коментират по същество Колев влезе с бутонките срещу Ангелов.

„Не съм лично засегнат от г-н Ангелов. Ако съм такъв ще го поканя отвън, да се разберем, тогава ще види що за спорт е това“, отвърна Колев, визирайки УШУ-то.

Ангелов не му остана длъжен.

„Тази година за втори път г-н Колев ме заплашва публично, в присъствието на журналисти. Ако той е каратист го предупреждавам да провери аз какво съм тренирал. Ще му покажа какво е бокс!“, разпалено заяви той.

Любопитен факт за враждата между двамата е, че са лидери на тракийски дружества. Ангелов на „Екзарх Антим I“, а Колев на „Странджа“. Именно поради това в залата се чуха подвиквания да се разберат като тракийци.

В края на сесията пък Георги Дракалиев шеговито подхвърли след Нова година да изберат Ангелов за заместник-председател в ОбС-Бургас, за да се премести на мястото отпред, че така е точно до воеводата, от което се притеснявал.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Почина най-възрастният мъж на планетата
Принцът на Монако опита от меда на бай Киро от Несебър
Наблюдаваме "кървава Луна" тази нощ
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.