Бизнес
За 27 -и път бургаските брокери раздадоха „Оскар“-и
TразмерT

Спретнаха щур коледен бал

Доказаха, че са с добри сърца и събраха 1528 лева за Кампанията „Жълтица-шестица“

Весела ГОРАНОВА

За 27-и път бургаските брокери, членове на Националното сдружение за недвижими имоти, се събраха, за да отпразнуват края на годината. По традиция с шумен, шур купон и много веселие. Отново показаха, че са задружни и с големи сърца. Организатор на тазгодишния празник бе Агенция „Мега имоти“.

Гости на купона бяха известните нотариуси Милена Илчева, Надежда Маркова, Гергана Чинева, Диана Районова, Любка Костадинова, както и представители на банките „ДСК“, „Пощенска банка“, „ОББ“, „Райфайзен банк“, „Уникредит Булбанк“, адвокати и строителни предприемачи, всичките те партньори на брокерите с недвижими имоти и немислима част от тяхната дейност.

„В Бургас успяхме да преодолеем битовизмите и дребнотемието. Когато сме заедно можем всичко“, на това наблегна в приветствието си към колегите Румяна Георгиева - член на УС на НСНИ Румяна Георгиева. Бургаската организация е най-сплотената и най-голямата с 52 членове в цялото национално сдружение.

Приветствие към своите колеги отправи и Десислава Зехирева - председател на УС на Бургаската структура. След което тя връчи благодарствена грамота за представителите на „Кантора 056“, „Инфомакс“ и „Рентбилдинг“ и специална грамота на Кремена Желева от „ДСК Дом” за принос и сътрудничество за развитие и подпомагане дейността на НСНИ през 2019 година.

По традиция, организаторите избират една благотворителна кауза, за която да се дарят средства от името на всички гости. За втора поредна година изборът на търговците на недвижими имоти е проект „Шестица – жълтица“ на Сдружение „Верният настойник“. Тази година събраното дарение бе с почти 500 лв. повече от предходната – 1528 лв.

На събитието бе поканен представител на Сдружение „Верният настойник“, който изказа благодарност към организаторите от Агенция „Мега Имоти“ и „Националното сдружение на недвижимите имоти – Област Бургас“ за протегнатата ръка.

Събраните средства от дарителската кутия и кувертите бяха ритуално връчени от управителя на Агенция „Мега имоти“ Магдалена Фърчанова в специална кутия с формата на сърце.
С много емоция бяха посрещнати и победителите от традиционната томбола, като печелившите си отидоха с бутилки вино или уиски.

Купонът продължи с избирането на най-добрите брокери в 7 категории и връчването на „Оскар“-и, както и с танци до полунощ. Конкурс избра най-добра танцова двойка, като независимото жури се затрудни твърде много, наложи се избирането на  двойка-спечелила сърцата на публиката.

Издателят на вестник „Фактор“ Росен Топкаров връчи наградата на фирма „Омега“ - ваучер на стойност 1000 лева в реклама на страниците на изданието.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
През ноември 2019: Най-много руснаци са преспали в местата за настаняване в бургаско
Хижа „Тополица“ вече е частна държавна собственост
Работа от дома - от дистрибутори до творци
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.