Любопитно
Ясен Дараков разпуска в родния Бургас и курортите около него
TразмерT

Бе засечен на концерт на Мария Илиева

Бившият вече кореспондент на „Нова телевизия“ в САЩ Ясен Дараков по традиция почива през лятото в родния Бургас и курортите около него. И тази година той не изневери на традицията и кацна от Щатите в първата седмица на юли. До края на август ще релаксира максимално, като ще се концентрира и върху бъдещи творчески проекти, след като по своя воля и желание напусна „Нова телевизия“. Направи го във фейсбук профила си, а раздялата му с медията е продиктувана от професионални причини след като собствеността й бе сменена, а с нея бе подменен част от продуцентския екип, с който той работеше.

Ясен, чиято кариера започна точно в бургаските медии и в частност в „Черноморски фар“, може да бъде видян безгрижен и необезпокояван за преки включвания по куп партита и концерти по Южното Черноморие. За уикенда избра тузарски арт комплекс край Созопол, който се намира на нос Христос.

Преди това журналистът, който издава вестникът "BG Voice" за САЩ и Канада, бе в Лозенец. С окото на журналист казва, че южните плажове са пълни и не вижда голям отлив на туристи от българското море, а Лозенец си е скъпо място. Той е един от родните известни, които на практика показват, че българското море не е демоде. Тази кампания подеха представителите на родния шоу бизнес в отговор на онези българи които тръгнаха масово по гръцки курорти това лято.

Докто е в Бургас и региона Ясен не пропуска да ходи на концерти, бе забелязан на турнето на певицата Мария Илиева - „Всичко“. В Бургас то премина при невероятен успех. Ведната след изявата двамата бяха забелязани в центъра на морския град- на площад "Тройката".

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Отзвук от Фестивалите на рибата и виното в Бургас
Вижте коледната програма на Община Бургас
Щъркелът Гошо докара в бургаския зоопарк три патици
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.