Бизнес
Връчиха статуетките „Порив“ на бургаския бизнес
TразмерT

Авторът на  иновативна разработка, призната не само в страната, но и в чужбина – биосензор, значително улесняващ анализа на водните ресурси, който е отличен  и с  престижната награда на Европейския съюз в категория „Води“ - проф. Валентин Ненов от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас, също бе отличен със статуетка. Тъй като проф. Ненов бе възпрепятстван да присъства на  събитието, наградата ще му бъде връчена на специална церемония в Университета.

 

За висококачествените монтажни и строително-монтажни дейности, допринасящи за развитието на енергийната и транспортна инфраструктура на региона на „Дин монтаж“ ЕООД, както и за изграждане на производствени мощности в цялата страна, бе връчена почетна грамота.

Клубът на жените в бизнеса към Палатата също бе отличен. Председателката му Соня Георгиева получи грамота.

През 2017 година бе учредена  награда за „Успешна търговска марка“. Тази година  тя отиде при „Славянка“ АД - една от най-разпознаваемите и обичани български марки с 70-годишна история, широко известна не само на българския пазар, но и в целия свят. Получи я Петя Георгиева - изпълнителен директор на фирмата.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Близо 3500 поискали да са детегледачи
Постоянно не достигат шофьори за автобуси
Нелегално внасят пчели-майки от чужбина
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.