Айтос
Вижте кой ще е новият управител на Медицински център I в Айтос?
TразмерT

На предпоследното за 2017 г. заседание на Общински съвет - Айтос, което ще се проведе на 29 ноември, е внесено предложение за утвърждаване на кандидатурата на нов управител на общинското търговско дружество „Медицински център I” ЕООД – гр.Айтос.

В изпълнение Наредбата за реда и условията за упражняване правата на Община Айтос в търговски дружества с общинско участие в капитала, в граждански дружества и сдружения с нестопанска цел, със Заповед № РД-08-691/11.10.2017 г. на Кмета на Община Айтос е организирана и проведена конкурсна процедура за избор на управител на общинското търговско дружество „Медицински център I” ЕООД – гр.Айтос.

След проведените заседания на комисията и получените крайни резултати на явилите се кандидати, въз основа на представените Протоколи на комисията за провеждане на конкурса, предложението е досегашният управител на „Медицински център I” ЕООД гр.Айтос, д-р Светла Пенчева Михова, да бъде освободена от отговорност, а за управител на общинското търговско дружество да бъде утвърдена кандидатурата на д-р Феим Рамадан Мурад.

НП научи, че медицинските специалности на д-р Мурад са „Вътрешни болести» и „Пневмология и фтизиатрия“. Според данни в сайта «CredoWeb”, досега д-р Мурад има индивидуална медицинска практика в с. Руен, община Айтос и в Бургас. 

          Съветът ще трябва да определи възнаграждението на управителя като процент от средната месечна брутна работна заплата в търговското дружество. Ако кандидатурата получи картбланш, общинските съветници трябва да възложат на Кмета на Община Айтос да сключи договор за управление с д-р Феим Мурад, съгласно решението на Общински съвет – Айтос, и при спазване разпоредбите на Наредба за реда и условията за упражняване правата на Община Айтос в търговски дружества с общинско участие в капитала, в граждански дружества и сдружения с нестопанска цел.

НП

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(1)
1
иван йорданов йорданов
25.11.2017 г., 21:31 ч.
че това се знаеше от месец,конкурса е нагласен
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
СУ „Христо Ботев" в Айтос с автоматична метеорологична станция
Фотоизложба „По стъпките на Христа" откриха в Айтос
42-годишният Веселин Казаков спаси кръста на Йордановден в Айтос
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.