Поморие
Веселин Маринов открива „Море от Вино“ в Поморие
TразмерT

Тази вечер обичаният от всички изпълнител Веселин Маринов  открива с концерт лятната програма „Море от Вино“. Певецът ще се появи в 21.00 часа на външната сцена на НЧ 'Просвета 1888"  на площад "Св. Св. Кирил и Методий".

В рамките на национална седмица на морето, която е от 4 до 11 август,  местните жители и гостите на красивото градче ще се насладят в неделя на  Парад на ветроходните съдове и посрещане на бог Нептун. Всички желаещи трябва просто да слязат на пасажерското пристанище в 20.00 часа. Час по-късно е концерта на Блус Трафик Бенд на външната сцена на НЧ 'Просвета“ .

В сряда, 7август е детският ден. Всички малки художници са поканени пред външната сцена на читалището  от 18.30 часа, където ще рисуват на

Ден по-късно се открива изложба живопис и пластика "Костика" на Убавка Тончев и Константин Симеонов в Градска художествена галерия "Дечко Стоев".

В събота е концерта на Богдан Томов, а в неделя всички ги очаква стрийт парад и дискотека на пристанището.

За почитателите на Мелпомена в понеделник актьорите от   Читалищен театър „Просвета 1888“  ще играят „Няма да платим, няма да платим…“ по Дарио Фо.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Три автомобила се блъснаха на пътя Поморие-Слънчев бряг
Кметът на Поморие: На Симеоновата могила не се копае, има частна винарна
Почетохме 1102 години слава от битката при Ахелой
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.