Спорт
В Созопол преди мач с опашкар: Такива двубои са най-трудни
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Лесен на пръв поглед мач предстои пред отбора на „Созопол“ в 16-ия кръг на Трета югоизточна лига. „Небесносините“ гостуват на шестнадесетия в класирането - „Ямбол“, в събота от 15:30 часа. В лагера на созополчани обаче изобщо не очакват лесна победа при визитата си.

„Точно срещите с такива отбори се играе най-трудно. Чака ни тежък мач, защото те се борят за оцеляването си. Реално погледнато, ние нямаме лесен мач, срещу нас винаги се играе на кръв. Ние сме по-добрият отбор и се надявам да победим“, коментира пред вестник „Черноморски фар“ изпълнителният директор на „Созопол“ Румен Димов.

Мача в събота за созополчани ще пропуснат двама играчи. Това са Ангел Каракашев, който предстои да бъде опериран от херния, и Мурад Ибраим, като желанието на ръководството е той да бъде готов за мача от последния кръг за полусезона срещу лидера „Загорец“ (Нова Загора). Именно тази среща ще бъде ключова за разпределяне на призовите места в Югоизтока, тъй като разликата между „Загорец“ и „Созопол“ в момента е само две точки в полза на новозагорци. Димов разкри, че все още в отбора не мислят за дербито, като на дневен ред концентрацията е фокусирана изцяло за срещата с „Ямбол“.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Легенда на Челси: Искам отново да посетя Бургас
Стоян Копривленски преди битката в събота: Очаквам голямо зрелище
Нови медали за бургаски състезатели по бразилско джиу джицу
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.