Приморско
В Приморско влизат във форма с Тропни хорце, свали килце
TразмерT

Инициативата „Живей активно“ се провежда ежегодно вече 11 години и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България. Всяка година „Живей активно“ все повече се разраства и все повече хора участват в кампанията, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене.

От първото издание на „Живей активно“, проведено на 11 юни 2006 г., до днес над 215 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности.

Тази година на 23 юни, община Приморско ще подкрепи желаещите да се включат в активния спортен живот и да станат по-активни във всекидневието си. Всеки желаещ ще можеше да участва в тренировка и футболен мач, народна топка, зумба, волейбол. За най-малките са организирани спортни игри в морската градина.

За финал на вечерта пред сградата на общината ще се смесят раздвижване на тялото и духа с „Тропни хорце, свали килце“. То е с начало от 20:00 часа.

Децата на град Китен украсяваха днес морския парк с красиви тематични рисунки на асфалт

От 17:00 часа в село Веселие се провежда „Рисувам и се забавлявам“, а село Ясна поляна, ще включат децата в инициативата „Игри от нашето детство“.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
За близо 1 милион лева: Обновяват важно кръгово кръстовище в Приморско
Оранжев код за валежи утре в Бургаска област
Във ВМРО притеснени от предизборен натиск заради пожара в Ясна поляна
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.