Бизнес
В Бургас ресторантите пълни за Нова година
TразмерT

Бургаските ресторанти предлагат широкоспектърни оферти, които да задоволят вкуса на всякакви компании, които са решили да празнуват без да домакинстват. Например в ресторантите „Киш“ се предлагат три вида менюта  за Нова година – като разликата е в основното и месото, което е използвано за него – свинско, пилешко или риба. Така гостите могат да направят своя избор и да се потопят в атмосферата на заведението в новогодишната нощ. Съответно цените се въртят около 100 – 130 лева на човек.

Ресторантът на хотел „Бургас“ също предлага срещу 126 лева празнична вечеря. Ако се добави и нощувка, цената се увеличава. Офертата се разпространява чрез сайта „Грабо“.

Хотел „Аква“ офертира  новогодишна вечеря  в бистрото на ресторанта или в  зала „Аква“ с една нощувка на цена както следва – 165  и 196 лева на човек при настаняване в двойна стая.

Култовият ресторант, познат на поколения бургазлии, „Златна котва“, има нестандартен подход: пуска консумация в зимната си градина без куверт в новогодишната нощ. Същевременно в това заведение кувертите са от 107 до 116 лева.

Бистро „Боляри“ рекламира в социалните мрежи куверт срещу скромните 65 лева с два различни варианта на основното ястие.

Според хора от  ресторантьорския и хотелиерски бранш все още могат да се намерят места из града за празнична новогодишна  вечеря, но с упорито търсене или да заемат местата на такива, които са се отказали в последния момент.

„По моя информация заведенията в Бургас, които ще работят на Нова година, вече са пълни. Пълни са също хижите, къщите за гости и семейните хотели  в региона. Но лошо впечатление прави това, че по Южното Черноморие работят много малко висок клас хотели“, коментира Иван Иванов, председател на Бургаската регионална туристическа камара.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Близо 3500 поискали да са детегледачи
Постоянно не достигат шофьори за автобуси
Нелегално внасят пчели-майки от чужбина
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.