Несебър
Ученици от Свети Влас с отлични резултати от олимпиади
TразмерT

Учениците от училище “Св. св. Кирил и Методий“ - Свети Влас постигнаха отлични  резултати на областния кръг от олимпиадите по История и цивилизация и География и икономика. Те трябваше да покажат комплексни знания и съобразителност, както и да се преборят с жестоката конкуренция на останалите училища от цялата Бургаска област. Традиционни високи резултати постигнаха седмокласниците от училището: Албена Балинова зае престижното II място по История и цивилизация, Мария Балинова - III място по История и цивилизация от общо 25 участници.  Димитър Калудов е на 11 място, а Ивайло Неделчев на 14 място

Петокласничката Христиана Митева е на 15 място от 41 участници от пети клас на олимпиадата по история и цивилизация.

Високи резултати постигнаха нашите ученици и на олимпиадата по география и икономика. Петокласничката Деница Кушева е на 10 място от 40 участника, Вадим Петров от шести клас е на 6-то място от 40 участници. Седмокласникът Димитър Калудов - 3 то място, Венцислав Пенов, Магдалена Пешева и Ивайло Неделчев от 7 клас също са сред първите 20 от общо 31 участници в олимпиадата.

Тези постижения са особено ценни, защото доказват още веднъж, че подготовката в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“- град Свети Влас е на изключително високо ниво и ни нарежда сред елитните училища на област Бургас.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Включиха Несебър в медийна кампания на ЮНЕСКО
Несебърски таланти спечелиха Гран при на международен фестивал
Министър Ангелкова за изгонените израелски туристи: Подобни случаи влияят на нашия имидж
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.