Айтос
Ученици канят на благотворителен концерт, искат анонимност
TразмерT

Айтоски гимназисти продължават една добра предколедна традиция за подкрепа на самотни възрастни хора преди Коледа. И тази година млади хора организират кампанията, и горещо настояват да останат анонимни, защото благотворителността означава „жест към другия, а не себеизтъкване".

За да видят усмивки по лицата на социално слаби и самотни възрастни хора, младежите организират Коледен благотворителен концерт „Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда” на 18 декември 2017 г., от 17.30 часа в НЧ „Васил Левски 1869".

Със събраните средства ще бъдат закупени хранителни продукти. Хранителни пакети ще получат само самотните пенсионери, тези, които не разчитат на подкрепата свои близки и роднини, заявиха пред НП  организаторите. Младежите обещават сами да издирят пенсионерите, които имат най-голяма нужда от подкрепа.

Ето какъв е призивът на младите инициатори към гражданите в специално създадената група във фейсбук „Бъди човек - Айтос!"

Прочетете и ги подкрепете!

Здравейте приятели! Здравейте хора с големи сърца!

Организираме ден в подкрепа на българския пенсионер, демонстрация на уважение и съпричастност към тежката им съдба. Организираме концерт в навечерието на светлите празници и ви каним най-сърдечно на нашия коледен концерт „Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда”, който ще се проведе на 18/12/2017 от 17:30ч. в НЧ „Васил Левски 1869”. В него ще вземат участие състави от града, които ни подкрепят и са мотивирани да направят каузата реалност! Ще ги запазим в малка тайна за всички, с което се надяваме да събудим любопитството Ви! Уверяваме Ви, че ще има много изненади!
„Никое добро, дори и най-малкото, не е напразно!” - това е нашето мото и ние вярваме в доброто! Три години вече тази кампания е светъл лъч в сивите дни на нашите възрастни съграждани! 
Приканваме всички жители на община Айтос да се присъединят към нас и нашия тържествен концерт! Заповядайте, ние Ви очакваме!

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
СУ „Христо Ботев" в Айтос с автоматична метеорологична станция
Фотоизложба „По стъпките на Христа" откриха в Айтос
42-годишният Веселин Казаков спаси кръста на Йордановден в Айтос
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.