Крими
Убиецът от Ченгенето напуснал страната
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Убиецът от Ченгене скеле е напуснал страната. Това отговори на въпрос на „Черноморски фар“ старши комисар Радослав Сотиров по време на брифинг за друго убийство – това в Долно Езерово.

Тук обаче новоизбраният главен прокурор Иван Гешев, който дойде в Бургас специално за разкритото убийство от бургаския квартал, поясни, че това, че руснакът е напуснал страната, не представлява проблем и че винаги може да се потърси помощ от останалите страни за залавянето му. Дали обаче това ще е толкова лесно, ако се е укрил в Русия, имайки предвид дипломатическия скандал от тези дни, предстои да разберем.

Както „Черноморски фар“ писа мъжът е над 40 годишна възраст, а от полицията потвърдиха и думи на съседите му в Меден рудник – той е руски гражданин, често буйствал и има проблем с алкохола.

По непотвърдена информация името му е Виталий. Той и жертвата от ромски произход – мъж на 30-годишна възраст, се скарали след като погълнали значително количество алкохол и се стигнало до убийството.

Според запознати младият мъж е убит в апартамента на руснака в блок 34 в Меден рудник, където живеел под наем от година и половина. След това трупът бил откаран до Рибарското селище, където е захвърлен и покрит с три автомобилни гуми в опит да бъде прикрит.

Комисар Сотиров и прокурор Любомир Петров още дни след убийството заявиха пред медии, че разследването тече много бързо и може да се говори за разкрито престъпление.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
За седмица: Повече надрусани, отколкото пияни зад волана
Заради семейни проблеми: Млад мъж се самозапали
Блъснаха жена на пешеходна пътека в Славейков
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.