Крими
Убиецът от Ченгенето е ясен, дирят го
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Убиецът от Ченгене скеле е ясен и в момента го издирват. Това съобщиха пред медии началникът на бургаската полиция старши комисар Радослав Сотиров и шефът на Апелативна прокуратура – Бургас прокурор Любомир Петров. В понеделник сутринта жена направи зловещото откритие на труп, захвърлен край пътя за Рибарското селище.

„Добре върви разследването от гледна точка на МВР и Прокуратурата. Служителите на МВР успяха за твърде кратко време да извършат много процесуално-следствени действия и да съберат данни за извършителя на престъплението. Имена не можем да кажем, тъй като нямаме повдигнато обвинение. Изчакват се ДНК експертизи, но се работи изключително усилено. Но тази етап можем да говорим за разкрито престъпление“, обясни Петров.

Както „Черноморски фар“ писа мъжът е над 40 годишна възраст, а от полицията потвърдиха и думи на съседите му в Меден рудник – той е руски гражданин.

По непотвърдена информация името му е Виталий. Той и жертвата от ромски произход – мъж на 30-годишна възраст, се скарали след като погълнали значително количество алкохол и се стигнало до убийството. Според запознати се работи по версията, че младият мъж е убит в апартамента на руснака в блок 34 в Меден рудник, където живеел под наем от година и половина. След това трупът бил откаран до Рибарското селище, където е захвърлен и покрит с три автомобилни гуми в опит да бъде прикрит. Както писахме съседите му споделиха, че руският гражданин имал тежко пиянство и редовно буйствал в комплекса.

Старши комисар Сотиров обясни, че в момента се работи по изясняване причината за убийството.

„Назначени са множество експертизи и когато имат резултати, най-вероятно ще излезем с конкретизация относно лицето и задържането му“, добави той.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Двама пострадаха след катастрофа в Каблешково
Младеж издърпа телефона от ръката на бургазлия
Откриха 7 кг трева в избата и жилището на помориец
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.