Айтос
Цяло село помага на пострадало дете
TразмерT

Искам да поднеса гореща благодарност към кмета на село Дрянковец Севие Пехливанова и жителите на селото за големия жест към моя син Емурла и цялото ни семейство, пише Хатче Емурла, майка на пострадало след инцидент дете.

След инцидент с фреза през пролетта, моят син, който е ученик в началното училище, пострада тежко. Кракът му беше счупен на няколко места, преживя операции, за съжаление, някои бяха неуспешни. Сега е в клиника в Стара Загора за продължително лечение.

Ние не сме заможни хора, а трябва да имаш много пари, за да излекуваш детето си. От месеци ходим по лекари и болници, изхарчихме немалко средства. В село Дрянковец всички се познаваме, всеки знае радостите и болестите на другия.

По инициатива на кметицата, жителите на селото събраха сумата от 930 лева и я дариха за лечението на Емурла. Решиха, че тази година ще се лишат от коледари и общо празнуване на Нова година, за да съберат средства, с които да помогнат за предстоящата операция на детето ни.

Трудно намирам думи да благодаря на Пехливанова и жителите на селото, много от които живеят с малки пенсии. Благодаря им за помощта, за загрижеността и вниманието към Емурла и нашето семейство. Никога няма да забравим, че са ни подкрепили в труден момент. Искам специално да благодаря на 12-годишния Сейман, за това, че подари личния си таблет на Емурла.

Да са живи и здрави и много здраве и късмет през 2019 г.!, пожелава майката на Емурла.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Строителство и ремонти са акцентите в програмата на кмета Васил Едрев за 2019 година
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година
Община Айтос реновира и разширява спортна зала "Аетос" през 2019 година
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.