Любопитно
Три двойки си казаха заветното „Да“ в Бургас, венча ги кметът
TразмерT

Едните се запознали на английска нива, другите зарадваха дъщеричката си

 

Георги РУСИНОВ


На връх Свети Валентин три двойки си казаха заветното „Да“ в Бургас. Венча ги градоначалникът Димитър Николов. В дъждовния 14-ти февруари Назифе и Димитър, Марияна и Георги и Анелия и Асен се венчаха пред сградата на общината в компанията на най-близките си роднини и приятели и техните кумове. Близки на младоженците коментираха, че дъждовният февруарски ден е символ, че в новото начало, което започва с брака ще им върви по вода.

Назифе Исмаил и Димитър Начков бяха първите, които застанаха пред олтара. С много емоции и засилен журналистически интерес влюбените, които са заедно от 9 години подписаха гражданския си брак. Интересното при тях е, че се запознават на студентска бригада в Англия. На шега Димитър казва, че се срещнали на нивата и среща учудващи погледи, когато разказва историята за запознанството им.

Втората двойка – Марияна Камеларова и Георги Стоянов пък затвърдиха и без друго дългата си връзка официално. Най-щастлива от всички може би, а и малко поуплашена от големия интерес бе малката им дъщеричка, която застана между тях като символ на любовта им.

„Поздравления за смелостта да сключите брак на тази символна дата. Като нови българския семейства ви честитя. От този момент нататък вие сте съпрузи и съпруги. Пожелавам ви много здраве, щастие и любов, както и смеха и радостта никога да не стихва във вашите семейства. Да се подкрепяте и да сте наистина щастливи граждани на нашата мила родина“, пожела кметът Димитър Николов, който венча трите щастливи двойки. След церемониите той шеговито подхвърли на присъстващите, че така и така е тук, ако има други желаещи може да венчае и тях.

Третата двойка в лицето на Асен и Анелия не пожелаха да бъдат снимани.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Бабинден е!
Почина най-възрастният мъж на планетата
Принцът на Монако опита от меда на бай Киро от Несебър
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.