Айтос
Три дни грипна ваканция в Айтос
TразмерT

Грипна епидемия беше обявена в област Бургас на 24 януари /сряда/, а на кметовете на общините беше предложено да обявят грипна ваканция. В тази връзка и на основание, Протокол № 05-01-01 от 24.01.2018 г., от заседание на Регионалния щаб за борба с грипа и респираторните заболявания - Бургас, кметът на Община Айтос Васил Едрев издаде Заповед № РД-08-56 за обявяване на грипна ваканция в учебните заведения на територията на община Айтос до 29 януари 2018 г. /понеделник/, включително.

Поради обявената грипна епидемия на територията на област Бургас, кметът обяви дните от 24 до 29.01.2018 г. включително, за неучебни за всички училища на територията на община Айтос. Учебните занятия да бъдат възстановени на 30.01.2018 година, пише още в заповедта на градоначалника. Директорите на училищата трябва да осигурят условия за недопускане на аварии и други щети на материалната база в училищата за периода на ваканцията.

На 29 януари т.г. Щабът отново ще събере на заседание, за да обсъди епидмиологичната обстановка в областта и ще излезе с решение, до кога ще продължи епидемията и дали трябва да бъде удължена грипната ваканция.

НП

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Строителство и ремонти са акцентите в програмата на кмета Васил Едрев за 2019 година
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година
Община Айтос реновира и разширява спортна зала "Аетос" през 2019 година
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.