Любопитно
Тони Димитрова орисва влюбени на 14-и февруари
TразмерT

Певицата Тони Димитрова влезе в ролята на орисница на влюбените двойки, които ще се врекат във вечна вярност на 14 февруари на изнесен ритуал по бракосъчетание, който ще бъде извършен лично от кмета на Бургас Димитър Николов.

Инициативата „Осмели се да кажеш „Да“ е на Дарик радио Бургас, съвместно с Община Бургас и е по повод Международната седмица на брака. До момента три двойки са се записали за изнесения ритуал, който ще се състои на пл. "Атанас Сиреков" пред сградата на Общината в центъра на града.  

Малко преди бъдещите семейства и техните близки да се съберат на площада, перголата ще бъде изнесеното студио на Дарик радио Бургас. Репортери и водещи подбират интересни събеседници, сред които и най-дълго женената двойка в града.

Първото бракосъчетание ще започне малко след 12.00 часа. Уникалната алуминиева пергола, патентована в Бургас, , ще се превърне в най-романтичната сватбена зала от стъкло.

Конструкцията е на практика вечна и ще бъде като символ на стабилността и трайността на отношенията в семейството. Именно в нея във вечна вярност ще се врекат Димитър и Назифе, веднага след тях пред градоначалника ще застанат Мариана и Георги, а след тях Анелия и Асен. И трите бъдещи семейства са заедно от години, а Тони Димитрова е тяхна любима изпълнителка. 

"Искрено се надявам да бъда тяхната добра орисница! Нека любовта бъде вашата сила, вашата радост, вашето всичко".

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
По празниците: Бургазлии тръгнаха да си вадят паспорти заради Брекзита
Легенда от женската NBA лига учи децата в Бургас на баскетбол
„Алеко Константинов“ все пак ще е уличка на занаятите
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.