Любопитно
Тодор Йосифов черпи със собствена лимитирана серия вино „Боровете”
TразмерT

От Ваня Чечева

 Лидерът на „Младежки глас” Тодор Йосифов изненада своите близки и приятели  с вино собствено производство. Селектираната серия е само за избраници и ценители на качественото вино. Първите няколко лимитирани бройки вече са факт и както казва самият Йосифов не са предназначени за продажба, а за ценен подарък.

 „Ценител съм на хубавото вино и то е направено изцяло по мой вкус. Марката „Боровете” е по моя идея и идва от зоната „Боровете, където е направено виното.”- споделя за вестник „Фактор” Йосифов. Местността е във Минерални бани (в района на Банево). Младата надежда на ГЕРБ твърди, че това е специално издание, а екзотиката на местността „Боровете” е дала тласък за автентичния стил на етиката и логото.

 Преди месец най-големият приятел на Тодор Йосифов и негов съпартиец, общинският съветник  Антон Берданков изненада всички с елексира „Берданковица”. Неговата ракия е от собствени гроздови масиви край Сунгурларския, а мекият и характер се крие в специалната дестилация. Сега и Тодор Йосифов се впуска в производство на вино със собствен бранд.

„Ние заедно стартираме проектите си с Антон Берданков. Съвсем спонтанно се роди тази наша идея. Освен това към вино „Боровете” ме подтикна и екипа, с който работя, защото искаме да имаме собствен бранд.” – сподели още Йосифов.

Той е щастлив от факта, че презентацията на виното му съвпадна с имения ден на неговия приятел Антон. Тогава и двамата имаха възможността да вдигнат наздравица с „Берданковица” и „Боровете”.

 Приятели на Тодор Йосифов очакват следващия тост с качественото вино да бъде на сватбата му. Преди година, неговата избраница Христина Недева каза „ДА” и всички са в очакване кога заветната клетва във вярност ще стане факт пред закона и Бог. 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Световният хакатон Global Game Jam отново идва в Бургас
Моноспектакъл, посветен на домашното насилие, ще бъде представен в Бургас
Правят филм за черноморската кухня
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.