Поморие
Тапата по пътя за Слънчев бряг се премести
TразмерT

Тапите, които се образуваха в отсечката между Поморие и Ахелой, се преместиха след откриването на разширението и обходния път на Ахелой. Този път бе чакан близо 40 години и се посрещна с радост от всички шофьори и с облекчение, че до най-големия курортен комплекс по Черноморието ще се стига бързо и удобно, без излишни нерви.

Сега обаче тапата се премести между Поморие и Равда, където пътят е с по една лента в двете посоки. Още от старото колело до винзавода на Поморие автомобилите по посока Бургас започват да пълзят със скорост от около 40 километра. Така – в плътна колона се стига до кръговото на Равда. Не е по-различно положението и в обратна посока – към Слънчев бряг.

„Почти всеки ден е така. Този участък го преминаваме бавно и мъчително, макар ден с ден да не си прилича и час с часа също. Но принципно не може да се кара нормално в този участък“, коментира шофьор на микробус, който минава маршрута почти всеки ден в двете посоки. Той се надява, че скоро и тази отсечка ще бъде подобрена и няма да пътува изнервящо за всички участници в движението.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Големи проекти преобразяват Ахелой
В Поморие: Нова компания обслужва градските автобусни линии 1 и 2
Жители на Горица желаят да развиват селото си
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.