Любопитно
Стойко Сакалиев отново участник в Big Brother
TразмерT

„Черноморски фар“

 

Един от най-забавните български футболисти Стойко Сакалиев влeзe отново в къщата на риалити формата Big Brother: Most Wanted.

Хората познават Сакалиев като футболист, както той сам казва, на най-големия отбор - ЦСКА. Футболът е в миналото, но армейският клуб завинаги ще е в сърцето му, споделя още той.

"Един човек, трябва да е винаги мотивиран, за да постигне целта си, а тя е ясна - финал", каза Стойко при представянето си.

Той не прави компромиси със себе си, за да спечели на всяка цена или да се хареса, но в крайна сметка - всичко е в ръцете на зрителя.

Компания в следващите месеци ще му правят още поп-фолк певицата Емануела, рапърът WOSH MC, плеймейтката Златка Райкова, актьорът Станимир Гъмов, Жени Калканджиева, Албена Вулева, гримьорът Цецо Ангелов, Джулиана Гани, оперната певица Весела Нейнски, Никита Джонсън, музикантът Стоян Роянов и футболистът Благой Георгиев.

Бургазлията участва преди пет години в шоуто и призна, че за него пребиваването му във VIP Brother е било прекрасно преживяване.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Световният хакатон Global Game Jam отново идва в Бургас
Моноспектакъл, посветен на домашното насилие, ще бъде представен в Бургас
Правят филм за черноморската кухня
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.