Любопитно
Стефан Илчев влезе в обувките на Кичка Бодурова
TразмерT

Бургазлията Стефан Илчев се превъплати в Кичка Бодурова по време на последния лайф на шоуто „Като две капки вода“. Бургазлията даде старт на лайфа, като имитацията му показа, че е невероятен талант. Без никакво колебание той вървеше по сцената на 15 см. токчета и пееше, бе усвоил до съвършенство маниерите на певицата, досегът й с публиката. Илчев не се е консултирал със самата певица, но бургаската връзка с нея ин директно му е помогнала защото той се справи брилянтно и дори бе изстрелян напред в класацията от жури и фенове. Единствено негативно се изказа Фънки, за когото Стефан е нямало какво да имитира, защото песента и певицата „били елементарни“ .

Не закъсня и реакцията на самата Кичка от Америка. „Искам да благодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация, на екипа от гримьори. Изпратиха ми видеото веднага и даже спрях колата, за да го изгледам“, написа певицата във фейсбук профила си. Тя нарече Фънки-„недодялано човекоподобие и нещастен, недоказан музикант“. Накрая призова сценаристите на Капките да включат и други две нейни песни-„У дома“и „България“. Ще се радвам много да ги чуя във вашето предаване и крайно време е да посъветвате журито да коментира самото изпълнение-имитация, а не какъв стил те харесват или не. Още веднъж браво на това талантливо момче-Стефан, прекрасен си!“, допълва певицата.

Поредният кръг бе спечелен от друга певица от времето на естрадата- Петя Буюклиева, която се превъплати в Лейди Гага и Брадли Купър едновременно.
Този път в журито участва и актьорът Димитър Маринов, чийто филм с негово участие спечели Оскар за най-добър филм-„Зелена кинга“, а самият Маринов стана известен с това, че развя българския флаг на сцената на „Долби тиатър“. Маринов бе крайно деликатен в оценките си към изпълнителите и поощряваше всичките.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
За Никулден възстановяват старата кула на фаропазача
Две братовчедки с една кауза
Нургюл Салимова: Шахматът е моята игра, искам да покажа на какво съм способна
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.