Крими
Стартира делото на Манол, убил жена си с чук
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Утре от 11:00 часа в Окръжен съд – Бургас стартира делото срещу 72-годишния Манол Манолов от Бургас. Той е обвинен за това, че на 19 октомври миналата година, в къщата си в Сарафово преби до смърт жена си с чук. Тогава той й нанесе множество удари в областта на главата, довели до тежка черепно-мозъчна травма, вследствие на което тя почина.

На същата дата екип на Спешна помощ получава сигнал, че мъж е убил жена си в бургаския квартал „Сарафово“.

След пристигането на  медицинския екип пред къщата  се вижда, че на тротоара пред нея е стоял мъж, който е махал с ръка. Той е  на около 70 години, видимо спокоен. Той казал на шофьора на линейката да изключи сирената и лампата, защото е бил убил жена си,  да не се притесняват - вече била мъртва, защото я убил с чук, като нанесъл 10 удара. Медиците го попитали дали говори сериозно, а мъжът отговорил, че е сериозен, че е убил жена си с 10 удара с чук и че още дишала, като я задушил с възглавница. Медиците забелязали, че по горната дреха на мъжа имало капки от кръв. Те попитали мъжа какво е станало и дали е имало скандал, а той отвърнал,че не са се карали, издебнал я да излезе от банята, да седне да си суши косата със сешоара, за да имало шум и я ударил 10 пъти с чук в главата.

Мъжът попитал защо идва линейка, а не полиция - която е трябвало да го закопчае. Предложил да им покаже къде е станало всичко. Повел целия медицински екип през двора на имота към къщата. От входната врата са влезли в антре, след това  продължили по коридор и влезли  в спалня на първи партерен етаж. В стаята откриват труп на жена с окървавена и размазана дясна половина на лицето, без признаци на живот. Медиците отново попитали мъжа защо е убил жената и той отговорил, че го е дразнела и най-накрая я издебнал, защото благодарение на нея е лежал в психиатрично здравно заведение и това влошило отношенията с дъщеря им. Лекарският екип е констатирал смъртта на жената с кардиограма, а мъжът е предоставил личната карта на починалата. В това време е пристигнала и полицията.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Без чест между крадците: Задигналите монетите от телескопа се топят в съда
Мъж продавал белина като лекарство против рак, Прокуратурата започва разследване
Три жени паднаха на пода в автобус след рязко набити спирачки
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.