Айтос
Спортни акробатки триумфираxа на наградите в Айтос
TразмерT

Женската двойка Дилара Пачалъ и Жаклин Челебиева от клуба по спортна акробатика "Орел" триумфира на първо място в класацията Спортист номер на Айтос за 2018 година. Те събраxa 44% от гласовете. Втори с 42% остана 16-годишният футболист Димитър Киряков. Трета позиция зае смесената двойка Ивайла Здравкова Момчилова и Атанас Живков Богданов.

При треньорите, победителят, който печели 41,57% от гласовете, е треньорът по спортна акробатика Мартин Бенов. Втори с 27% от гласовете е Ружди Хасан Ахмед - Председател и треньор на клуба по спортна борба "Айтос". На третата позиция е треньорът по спортна акробатика Катя Костова Цанева, която е получила 15% 

Безспорният първенец при отборите,  събрал 54.44% от вота е клубът по спортна борба  "Айтос", втори, с доверие от 36.69% е мъжкият тим на ФК „Вихър” Айтос. На трета позиция е Баскетболен клуб „Вихър 1” – момчета 2007/2008 г. с 5 % от гласовете.

В гласуването, приключило на 15 декември, вотът за своя фаворит бяxа дали над 7000 айтозлии.

Наградите на печелившите и на всички номинирани връчи кметът Васил Едрев, под чийто патронаж традиционно се провежда годишното събитие.

На церемонията присъстваха Атанас Атанасов, координатор на ММС за област Бургас, Председателят на Постоянната комисия за спорта в ОбС-Айтос Петър Хараламбов, родители, треньори и граждани.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Строителство и ремонти са акцентите в програмата на кмета Васил Едрев за 2019 година
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година
Община Айтос реновира и разширява спортна зала "Аетос" през 2019 година
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.