Средец
Соня Петрова е новият Административен ръководител на Районната прокуратура в Средец
TразмерT

Прокурор Соня Петрова встъпи в длъжност като Административен ръководител на Района прокуратура – Средец. Тя бе избрана след гласуване от Прокурорската колегия на ВСС.

Прокурор Петрова е родена през  1976 г. в гр. Бургас. През 2000 г. е завършила „Право“ в Юридическия факултет на Бургаския свободен университет. Прокурор Петрова има повече от 14 години юридически стаж, като в системата на прокуратурата той е над 6 години.

В периода от 06.10.2004 г. до 24.06.2012  г. прокурор Петрова работи като старши разследващ полицай в ОД на МВР – Бургас – РУП Средец. След това постъпва на работа като прокурор в Районна прокуратура – Средец, а от 10.05.2018 г. изпълнява функциите на Административен ръководител в магистратурата.

Прокурор Петрова встъпи в длъжност пред Административния ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас г-н Георги Чинев, който й пожела здраве  и поддържане на високите критерии  в ръководството на Районната прокуратура, която има обхват на компетентност в цялата територия на Община Средец, която е с най- много на брой населени места и е най – голяма като площ в Бургаска област.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Стотици се събраха на Националния събор „Божура“
Как са играели древните деца ще показват в Деултум
Стотици почетоха паметта на Петко Росен
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.