Бургас
Сменят териториални директори в Бургас
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

В Бургас ще има смени на досегашни териториални директори, научи „Черноморски фар“. Решението е било взето по време на вчерашната оперативка на общинската администрация. Новината потвърди и соченият за един от тези, които ще поемат една от дирекциите – бившият общински съветник от ГЕРБ Тодор Колев. Той ще стане териториален директор на ЦАУ „Освобождение“. Към дирекцията попадат „Славейков“, „Лозово“, „Банево“ и „Ветрен“.

Мария Вълчева е новият директор на ЦАУ „Изгрев“. В дирекцията влизат „Изгрев“, „Зорница“, „Сарафово“, „Рудник“, „Черно море“.

По информация от наши източници научихме, че са сменени и кметските наместници на селата Димчево и Миролюбово, които излизат в пенсия. На тяхно място са назначени Елена Атанасова и Павлина Димитрова, които са били поискани от жителите на двете села.

Причина за промените е, че Община Бургас иска да подобри комуникацията с гражданите и да работи по-оперативно за решаване на проблемите в изброените жилищни комплекси и квартали, обясниха пред "Черноморски фар" от администрацията.

Дали ще има още промени предстои да разберем. Единствено почти сигурно мястото си запазва Магдалена Манолова, в чиято дирекция попада най-големият бургаски комплекс „Меден рудник“.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Кметът Николов се среща с шефа на Здравната каса за проблема с „Хематологията“ в Бургас
Общински лекар влиза в обувките на д-р Мануелян
Две кръгови кръстовища на булевард „Захари Стоянов“ ще борят задръстванията
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.