Бизнес
Шефът на бургаското летище e номиниран за „Мениджър на годината“
TразмерT

Изпълнителният директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД Улрих Хеппе е сред десетте финалисти в 11-то издание на конкурса „Мениджър на годината", организиран от списание „Мениджър". Това е конкурс за постижения в областта на висшия мениджмънт в България. Целта му е да отличи тези ръководители, които успешно управляват компаниите в България, като използват най-добрите практики в управлението и притежават необходимите за един отличен мениджър личностни характеристики.

Улрих Хеппе е бакалавър по право и по бизнес администрация от университета в Байройт, Германия, дипломант по немско право и има над 17 години опит в областта на летищните и финансовите услуги. Финансов анализатор в Dresdner Kleinwort Wasserstein Investment Bank във Франкфурт и заместник-председател на Avenue Capital, група за дялово участие в Лондон. През 2007 година започва работа във Fraport AG, отговаря за управлението на инвестициите в международните летища и за възможностите за сътрудничество. Бил е финансов директор на международното летище „Кинг Халед" в Рияд и главен изпълнителен директор на „Дапорт", дъщерна компания на  Fraport AG. От септември 2015 година е изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД, оператор на летищата във Варна и Бургас.

„Тази година е още една рекордна година за нас с 12% ръст на трафика за двете черноморски летища. През последните три години трафикът на летищата във Варна и Бургас нарасна с 50% и ние сме изключително горди с нашата авиационна маркетингова стратегия и отлично наземно обслужване. Но това, което аз считам за най-голямо постижение през 2018 година е разработването на план за действие, който да превърне „Фрапорт България“ в чудесно място за работа за всички постоянни и сезонни служители“, казва Хеппе в интервюто, с което се представя като финалист в списанието.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Близо 3500 поискали да са детегледачи
Постоянно не достигат шофьори за автобуси
Нелегално внасят пчели-майки от чужбина
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.