Местни избори - 2019
Рокер влиза в надпреварата за общински съветници в Бургас
TразмерT

Пламен Петров – Легендата е деветкратен златен медалист по бразилско джу-джицу

 

Георги РУСИНОВ

 

Рокер влиза в надпреварата за общински съветници в Бургас. Пламен Петров – Легендата пристигна ефектно – на мотор, за да обяви, че става част от листата на СЕК. Той бе представен от заместник-председателят на партията Константин Бачийски.

Нетрадиционната пресконференция се състоя в моторджийския клуб на „Хулиганите“, на който Петров е президент. В компанията му бяха част от 17-те члена на мотоклуба. Легендата е единственият българин в топ 10 в света в класацията по бразилско джу-джицу. Той е деветкратен златен медалист и сподели, че никога досега не е губил дори и точка. Иначе Петров се занимава със собствен бизнес в сферата на експорта и осигурява работа на 120 души.

„Събрахме хора в листата, които са свободолюбиви, такива са и рокерите“, заяви Бачийски.

Пламен Петров държеше да обясни, че рокерите като цяло в страната не са аполитични, а антиполитични.

„Едва ли на някой му харесва този мъртъв град. По улиците вечер няма никой, заведенията са празни. Младите хора бягат“, заяви рокерът.

Той сподели, че на Бачийски се е доверил след като е видял колко активно работи за каузата Бургас в последните години.

„След като говорихме по наболели проблеми и тъй като имаме единомислие по много теми, реших да се включа в листата на СЕК. Хубаво е Общинският съвет да е по-пъстър, да го няма това огромно мнозинство, както беше досега, за да е по-конструктивна работата“, каза той.

Бачийски добави от своя страна, че е хубаво, както Пламен няма загубена точка досега, така и те да нямат загубени точки в новия местен парламент.

Петров набеляза като свои цели, за които ще работи по-голямото предимство на местния бизнес при обществените поръчки и постигане на по-недискриминационни условия. Бургаските фирми да печелят за труда си, който полагат е справедливо според него.

Спортът ще е другият ресор, в който Петров смята, че има какво да предложи. Според него начинът, по който сега се фаворитизира футболът за сметка на останалите спортове не е справедлив. Петров добави, че Бургас е доказал, че има много добри спортисти в други спортове – повечето индивидуални, които обаче някак си оставали игнорирани. Той поясни, че не е против футбола като цяло, а по-скоро срещу неравенството, в което царят на спорта поставя останалите.

Легендата завърши с думите, че ако всички рокери решат да влизат в политиката, то тогава могат да се превърнат в един сериозен феномен.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Ето и точните резултати от снощните балотажи
ГЕРБ взе и Китен
Село Дебелт ще има нов кмет
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.