Спорт
Ръководството на Нефтохимик с инициатива за почистване преди контрола
TразмерT

Текат последните приготовления преди първото домакинство на Нефтохимик на Ефбет Арена. На 24-ти ноември тимът ще посрещне на родния си стадион Локомотив (София), в мач от Втора лига.
След като бе постигната договорка за ползване на съоръжението, започнаха и належащите ремонти по сградния фонд, както и подготовката на терена. В края на тази седмица е планирано почистване на трибуните.
Ръководството на Нефтохимик заяви желание да се включи активно в дейностите по почистването. Затова в събота (16.11) и в неделя (17. 11) членове на Съвета на директорите и на спортно-техническото ръководство ще бъдат на стадиона, за да помогнат в окончателните приготовления преди дългоочакваното домакинство. Заедно със служители на клуба, те ще се включат активно в почистването на трибуните, което е от изключително значение за комфорта на публиката.
Ръководството на Нефтохимик кани привържениците на отбора, състезателите от школата, заедно с родителите им, и всички граждани, които имат чувство за дълг към спорта, да заповядат на Ефбет Арена, за да помогнат. Съвместната ни инициатива за подобряване на външния вид на стадиона на Бургас ще се проведе в двата дни, с начален час 10:00. На място ще бъдат раздадени ръкавици и чували. Очакваме ви!

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Алпинистът Атанас Скатов представи в Бургас амбициите си за 2020-а
Борците на Руен завършиха годината с поредни медали
Общината с нов метод за привличане на спонсори за спортните клубове
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.