Регион
Продажбата на електронни винетки стартира без проблем в бургаските пощи
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Без проблем e преминал вчерашният първи ден от продажбата на електронни винетки в бургаските пощи. Това заяви пред вестник „Черноморски фар“ Лиляна Драгоева, регионален директор на „Български пощи” за Югоизточен регион.

„Дай Боже така да продължава и през следващите дни, за да няма недоволни клиенти, а и колегите да не се притесняват. Трябва много точно да се работи, за да няма проблем нито за водача, нито за нас като фирма, която извършва тази услуга“, каза още Драгоева.

Тя допълни, че само за един час в Бургаска област за закупени над 100 винетки. Първата електронна винетка в Югоизточен регион пък е била купена в сливенското село Желю войвода.

Продажбите стават на касите на Български пощи в населеното място. Клиентът задължително трябва да предостави нужната информация за автомобила си.

„Програмният продукт е доста улеснен за ползване. Въвеждат се данните, като всичко се прави от падащи менюта, за да може максимално да се ограничи възможността за грешка. Накрая се разпечатва един контролен бон, който се дава на клиента, той си сверява информацията, разписва че е коректно въведена и след това се извършва плащането и се валидира винетката към АПИ“, поясни Лиляна Драгоева.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Новооткрити артефакти показаха на изложба в Ахтопол
Корнелия Нинова оттегли оставката си
БСП решава днес на конгрес дали ще приеме оставката на Нинова
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.