Бургас
Продължават да тровят животни в Сарафово
TразмерT

Хората настръхнаха, ще слагат камери по домовете си

 

Георги РУСИНОВ

 

След като миналата седмица „Черноморски фар“ писа за натровени с антифриз животни в Бургас и по-точно в квартал „Сарафово“, вчера в социалните мрежи изплува още една снимка на отровено куче. Пуснала го е гражданка, която е на мнение, че става въпрос за един човек, който продължава да избива домашни любимци в квартала.

Голяма част от коментарите под снимката с поредната отровена животинка са от сорта на това, че хората нямат доверие в институциите и че възнамеряват да се справят сами с проблема. Някои предполагат, че става въпрос за пенсионер, който по думите им е „изкукал“.

Сред решенията на живеещите в Сарафово са слагане на камери по домовете и увеличаване на броя на кучетата. Така хората смятат, че рано или късно ще заловят злосторника. Готови са и да го линчуват в средновековен стил. Гласовете на разума са малко. Един от потребителите във Фейсбук пише: „Със саморазправа не може да стане, някой друг ще го отнесе тогава“. Някои пишат даже, че полицията знаела кой е пенсионерът, който избива домашни любимци наред и че отровата била иззета от него, а продължаващите нещастни случаи с кучета и котки били от антифриз, положен преди това.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Продължава обработката на тревните площи за кърлежи
Стъпваме по "Богориди" върху карта на Стария Бургас
При огромен интерес започна „Европейската нощ на музеите”
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.