Бургас
Продължават да тровят животни в Сарафово
TразмерT

Хората настръхнаха, ще слагат камери по домовете си

 

Георги РУСИНОВ

 

След като миналата седмица „Черноморски фар“ писа за натровени с антифриз животни в Бургас и по-точно в квартал „Сарафово“, вчера в социалните мрежи изплува още една снимка на отровено куче. Пуснала го е гражданка, която е на мнение, че става въпрос за един човек, който продължава да избива домашни любимци в квартала.

Голяма част от коментарите под снимката с поредната отровена животинка са от сорта на това, че хората нямат доверие в институциите и че възнамеряват да се справят сами с проблема. Някои предполагат, че става въпрос за пенсионер, който по думите им е „изкукал“.

Сред решенията на живеещите в Сарафово са слагане на камери по домовете и увеличаване на броя на кучетата. Така хората смятат, че рано или късно ще заловят злосторника. Готови са и да го линчуват в средновековен стил. Гласовете на разума са малко. Един от потребителите във Фейсбук пише: „Със саморазправа не може да стане, някой друг ще го отнесе тогава“. Някои пишат даже, че полицията знаела кой е пенсионерът, който избива домашни любимци наред и че отровата била иззета от него, а продължаващите нещастни случаи с кучета и котки били от антифриз, положен преди това.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Подписаха допълнително споразумение към КТД в сферата на образованието
Млади модни дизайнери искат да сбъднат мечтата на абитуриентка от Бургас
Училищата в Бургас ще минат на едносменен режим след 10 години
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.