Приморско
Приморско се представя на „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“
TразмерT

Приморско  представя  качествата си на туристическа дестинация на най-голямото международно туристическо изложение в България „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“. Изложението  се провежда   от  14 до 16 февруари в „Интер Експо център“ София.

 

Община Приморско се презентира наравно с  над 380 компании от 25 страни, като се очаква в трите дни през изложението да преминат над  20 000 потенциални туристи.

 

Приморско показва предимствата си  на самостоятелен щанд, където посетителите могат  да се запознаят с рекламни материали, показващи чистото море, красивите плажове, живописната природа, древната история, еко пътеките и културните и спортни събития.

 

Специални брошури, запознават  потенциалните туристи и туроператорите  с възможността да посетят иновативния  за Приморско спектакъл „Звук и светлини Бегликташ“, който пожъна  огромен успех  през 2018 г.

 

Всеки посетител получава подробна информация за всички съставни места в общината, като по този начин има възможност да избере дестинация според  интересите и желанията си.

 

Разбира се, изненадите не свършат до тук.   Посетителите на щанда, ще получат сувенир и ще могат  да си направи снимка в специално изработена рамка, както и да участват в томбола с награди.

 

Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО вече над 30 години е в календара на най-значимите събития в туристическия бизнес. Тя е най-представителното и посещавано от бранша изложение в България. Форматът му предоставя отлични възможности за полезни бизнес контакти между изложителите, промотиране на разнообразни продукти, програми и оферти пред професионалисти и широка  публика.

 

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО дава възможност на изложителите да получат актуална информация за състоянието на туристическия пазар в България и по света, да установят полезни контакти за успешна бизнес дейност, да присъстват на презентации, професионални срещи и дискусии по актуални проблеми на туризма с представители на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, браншовите организации, туроператори и агенции.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Втора каратека от Приморско в националния
Организират почистване устието на река Ропотамо
В Приморско ще бъде изграден иновативен детски кът
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.