Любопитно
Празник на младостта и красотата
TразмерT

Цветни, красиви, неповторими – това са абитуриентите от английската гимназия и от музикалното.

Пространството пред Казиното се оказа тясно за всички близки и роднини, дошли да споделят със семействата на учениците от Випуск 2019 радостта от завършването. А дъждовният ден изведнъж разцъфтя в унисон с усмивките на абитуриентите.

Рокли в цвят шампанско, праскова, пръст, старо злато, гарнирани с бродерии и деликатна перушина – характеризират избора на момичетата. Диадеми и коси на едри букли подчертаваха красотата на младите дами. Разбира се имаше и в червено и бордо, сребърно и златно.

Сред възгласи на изненада от визията на довчера дънковото момиче, превърнало се в красива принцеса, най- често се чуваха пожелания за успех в пътя на живота за децата. „Добре че времето все пак е с тях, та да не ги лиши природата от този красив момент преди да отидат в Слънчев бряг”, коментира майка.

Зам.областната управителка проф. Севдалина Турманова призна, че дори преди да тръгнат със семейството си от дома от вълнение се е просълзила.

Огромни бутикови букети във формата на торта или пък лодка бяха забелязани сред интересните неща в суетнята.

Гвоздеят на атракцията, каквото е цялото тържество бе Павел от музикалното, който бе екстравагантен във външността си. Той бе във възрожденски въстанически костюм, чийто дизайн сам е измислил и с помощта на своята учителка реализирал. Според момчето, това е неговият начин да призове младите хора да обичат българското и да остават в България. Синът на известна адвокатка бе избрал пък да бъде в класическо черно и с цилиндър на глава.

Сред множеството бяха забелязани зам. кмета по образование Йорданка Ананиев, музикалната педагожка Милена Добрева, народната представителка Ивелина Василева, общинската съветничка Калояна Живкова и др.

Всеки млад човек  - момче или момиче на този красив ден бе неповторим по свой начин.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Над 60 тату-ателиета открити за Лято `2019
Ателието "Имаш поща" отново отваря врати на Атанасовско езеро
Температурите в света са се повишили с 1 градус Целзий
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.