Крими
Постоянен арест за син, тормозил майка си
TразмерT

Районен съд – Бургас наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Красимир К. Мъжът е обвинен за това, че за времето от 26-и май до 5-и юни тази година в Бургас, в условията на продължавано престъпление не изпълнил Заповед за незабавна защита, издадена на 3-и май тази година от Районен съд – Бургас.

На 26-и май той се заканил на майка си с думите „„ако още веднъж стъпиш в апартамента, ще ти пусна 220 волта ток“, като така не изпълнил съдебната заповед за незабавна защита, според която обвиняемият е бил длъжен да се въздържа от домашно насилие.

На 5-и юни в Бургас, в офис, доближавайки се на по-малко от 50 метра от майка си, Красимир заплашително настоял тя да му даде пари и й взел мобилния телефон. По този начин той е нарушил съдебната заповед, според която му е било забранено да доближава майка си за разстояние по-малко от 50 метра.

Той е обвинен и за това, че на 2-и юни тази година в Бургас, ж.к. „Изгрев“, до бл.15, противозаконно повредил чужди движими вещи – два леки автомобила, собственост на различни граждани - счупил панорамните им стъкла на двата и страничните огледала на единия от тях.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Красимир е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че той би могъл да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Мъжът, който скочи от петия етаж на УМБАЛ Бургас, бе свален от козирката
Пациент скочи от петия етаж на УМБАЛ-Бургас
Ферма с марихуана за 300 бона разбиха в айтоското село Чукарка (СНИМКИ)
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.