Любопитно
Подаръците: за нея – истинска мида с бисер, за него – комплект за направа на бира
TразмерT

Дона МИТЕВА

Всеки  на светлите празници е изправен пред задачата да подари нещо интересно и интригуващо на любимите си хора.

Тривиалните подаръци от сорта на шапка с ръкавици за дамата или рога, пардон, пуловер с еленски рога за мъжа – все повече отстъпват място на нестандартните – като например подарък за дама мида в естествената й среда, в която има бисер. Комплектът съдържа още елегантно изработена верижка и контейнерче, в което да се сложи бисерът, за да се носи като бижу.

За мъжете пък - оферта от типа „направи си сам“ – комплект за направа на бира в домашни условия. Веднага се зародиха спорове дали комплектът работи, или не и дали произведената бира става за пиене. Дамите, които искат да намерят креативно занимание в домашни условия на любимите мъже, но въпросният комплект не им вдъхва доверие, могат да отидат по-далеч и да подарят ракиен казан за домашно приготвяне на скоросмъртница. Те могат да бъдат различни по обем и цена. Най-евтините са около 40 -50 лева, а могат да стигнат и до стойността на автомобил на старо.

Елегантен подарък, който може да се намери /е също сцена от раждането на Христос в черупката на орех.

Все още са вървежни боксерките и бикините с празнични мотиви – за мъжете, снежанки в еротични пози които могат да бъдат подарени на Нова година, за да не опорочават Коледата. Или пък бикини с дядоколедовци, на които изобретателните и сръчни дами могат за зашият и по едно звънче. И вместо картичка да поднесат един танц на любимия в новогодишната нощ, ако са решили да са осамотят. И за по-забавно брадатият старец може да бъде наречен със старото Дядо Мраз.

За офис подарък може да бъде избран комплект от надуваеми понички, чиято  принадлежност е да са поставки за кенчета и чаши за кафе. А за онези, които са с неизживяно детство – има и „Не се сърди човече“ с шотове. Той може да бъде подарен на колегите в първия работен ден. Тази година една част от фирмите решиха да направят празничното си парти в първите дни на Новата година. Вероятно за това повлия и липсата на голям терен, където да се празнува, след започването на ремонта на ресторанта в хотел "България".

За гурме маняците и любителите на сладолед и вино се появи  ексклузивна комбинация в множество вкусове –  сладолед с вино в една от големите вериги магазини. До края на  годината там може да се открие на специална цена сладолед – „Праскова и зинфандел“, „Шоколад и каберне“, „Лимон и просеко“, „Череша и мерло“, „Ягода и шампанско“.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Световният хакатон Global Game Jam отново идва в Бургас
Моноспектакъл, посветен на домашното насилие, ще бъде представен в Бургас
Правят филм за черноморската кухня
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.