Крими
Пиян мъж открадна автомобила на англичанин в несебърско село
TразмерT

Автомобилът на английски гражданин, живеещ в несебърското село Оризаре, е бил откраднат. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Возилото „Сааб 95“ е било паркирано на улица „Васил Левски“ в селото.

В резултат на проведените полицейски действия в района на Слънчев бряг-запад автомобилът е засечен, като водачът му въпреки подадените звуков и светлинен сигнал, увеличил скоростта си на движение и отказал да се подчини на полицейските разпореждания. В района на кръстовището пред хотел „Карлово“, поради високата скорост, шофьорът не успял да завие наляво в посока Свети влас и катастрофирал самостоятелно, преминавайки през бордюра на велоалеята. „Сааб“-ът претърпял удар в долната част на двигателя на автомобила, като са му нанесени значителни щети.

Задържан е водачът на автомобила – това е 55- годишен криминално проявен и осъждан мъж от Слънчев бряг. Същият е тестван с дрегер за употреба на амкохол, като апарата отчел - 1,1 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Изгорелият във фургон край Айтос – пришълец от вътрешността на страната
Треви горяха край Братово
Закопчаха сериен обирджия на кафе-автомати
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.