Айтос
Певицата Ивана празнува днес юбилей
TразмерT

Значението на името Ивана е „Бог се е смилил". А айтозлии допълват: Смилил се е, и е изпратил на Айтос най-уникалния глас с това име”.

Айтос е родил много таланти, но безспорно най-обичаната сред тях е певицата Ивана, която днес, на 31 януари 2019 година, празнува 50-годишен юбилей. И нищо, че празникът е в Пловдив - в разгара на купона Ивана ще получи скъп подарък от родния град - картина на художничката Димитрина Мургова - Желева. Платното съчетава в едно всички символи на града от многовековната му история.

Независимо колко обичат или не обичат фолка, айтозлии са и си остават най-ревностните фенове на гласовитата си съгражданка Ваня Калудова. Годините минават, но за хората от Айтос, тя си остава усмихнатата, чаровна и непринудена Ваня. Момичето с голямо сърце и голям глас, приятелят, на когото винаги може да се разчита.

От името на айтозлии, „Народен приятел“ пожелава на Ивана да запази младежката си енергия и борбения си дух, с които е преодолявала не едно предизвикателство. И нека жилавият айтоски корен да й дава сили за още безброй престижни изяви на голямата сцена у нас и в чужбина, и за още и още хитове в годините напред!

   А когато почувства нужда от топлота и разбиране - да се върне при извора, от който „се пие най-сладко", при хората, които истински я познават и обичат!

   Честит празник, скъпа Ваня!

   Бъди здрава и много щастлива!

   Айтос се гордее с теб!

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Днес Айтос открива паметника на загиналите воини
Мъж от Айтос – жертва на „жълтата гостенка“
Кметът Васил Едрев иска дофинансиране на маломерни паралелки
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.