Малко Търново
Пътни знаци ще помагат за безопасното движение на колоездачи до Малко Търново
TразмерT

Предупредителни знаци ще помагат за по-безопасното колоездене по пътя Бургас – Маринка – Малко Търново. Това стана възможно по инициатива на народните представители от ГЕРБ Бургас и след направени консултации с Агенция „Пътна инфраструктура“ и МВР.

Бургаските колоездачи също съдействаха за идентифицирането на уязвимите зони и подходящите места за поставянето на предупредителните знаци. Сега любителите на шосейното колоездене ще могат да поддържат добра физическа форма, възможно по-безопасно, по любимата си отсечка.

Знаците са шест. Първият от тях е до Природозащитен център „Пода“, следващият преди с. Маринка, а последният до с. Крушевец.

В деня на поставянето на предупредителните знаци присъстваха народните представители Димитър Бойчев и Диана Саватева, кандидатите за общински съветници Димчо Грудев, Пеньо Мечков, Диян Димов и Атанас Бошев. Събитието уважиха и треньорът Тодор Ангелов и президентът на КК „Черноморец Бургас“ Тодор Янев.

Намерението на бургаските депутати от ПП ГЕРБ е акцията да обхване и други отсечки, предпочитани от шосейните колоездачи.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Село Бръшлян – най-предпочитаното за отдих в Странджа по празниците
Малкотърновски празнични рецепти: Вкусна пухкава пита
Малкотърновски празнични рецепти
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.