Любопитно
Паста за зъби с луга стана хит на пазара
TразмерT

 И вирусът, и бактерията, както всяка жива твар, трябва да намери подходяща среда, за да живее за сметка на нашето здраве, разбира се! Те нахлуват в нашия организъм основно през лигавицата на устната ни кухина. Но в природата за всяка болка си има билка, за всяка отрова има противоотрова. Ние сме големи късметлии, благословенни сме да живеем на солените езера. Добиваната тук луга е нашето мощно оръжие срещу всички болестотворни нашественици – патогенни микроорганизми като бактерии и вируси. Тя е концентриран солев разтвор с богат, важен във физиологично отношение, минерален състав (300-350 г/л соли), включващ всички макрокомпоненти (включително магнезиеви соли до 295 гр/л), микрокомпоненти, микроводорасли и биологически активни вещества характерни за Поморийското и Бургаско солени езера. Притежава силно изразено противовъзпалително действие. Заздравява лигавицата, стимулира защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма. Ето и малко история:

 През  далечната вече 1954 г. екип от стоматолози, биолози, химици и фармацевти, начело с проф. Динко Странски започват изследвания по разработката на уникална паста за зъби с неизползвана до този момент лечебна съставка. През 1955 г. е стабилизирана формулата на тази паста за зъби. Наречена е "Поморин" на името на основната си активна съставка- луга от езерата край Поморие и Бургас. Още от самото си създаване през 1955 става  изключително популярна, специализирана в борбата със специфични проблеми на здравето на устната кухина.

 Преди две години отново учени от БАН под ръководството на доц. Тепавичарова доразвиха уникалната научна разработка на проф. Странски като създадоха изцяло натурални продукти за борба с вредителите в устната ни кухина. Гел  за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ (100% природен състав), Разтвор за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ (100% природен състав) и Гел - паста за зъби (88% природен състав) - без флуорид, мента, захари, консерванти, алергени, синтетични оцветители, триклозан, хлорхексидин, пероксиди, сорбитол, алкохол, глицерин, SLS &SLES и PEG.

Разтвора-концентрат за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ  използвайте всяка вечер за жабурене и за гаргара профилактично и при възпаления в устната кухина и гърлото, при лош дъх в устата, при кървящи венци Така ще унищожите всички проникнали през деня вируси и бактерии.

Пастата за зъби предпазва от развитие на кариес, заздравява зъбния емайл, предпазва от отлагане на плаки, избелва зъбите, задравява и предпазват венците от кървене, предпазват лигавицата на устната кухина от възпаления; меките абразивни частички предпазват зъбния емайл от увреждане. Почиства зъбите Доставя усещане за свежест и чистота.

Гелът за устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ прилагайте чрез намазване на венците. При кървящи венци, възпаления в устната кухина и гърлото и лош дъх в устата. Обогатен е с ментово масло, екстракти от смрадлика, салвия и лайка, витамин Е. Комплексът от билки и ментовото масло има астрингентно, успокояващо, противовъзпалително и защитно действие Предназначен за юноши, жени и мъже от всяка възраст. Подходящ e за лица с чувствителна и ранима лигавица на устната кухина и склонни към кървене венци. Приложим е продължително време, в течение на цялата година, независимо от сезона.

Продуктите притежават уникални и ефективни формули, които задоволяват и най-претенциозните потребители и отговорят на последните тенденции в развитието на продукти за устна хигиена. Те са нотифицирани в CPNP портал на козметични продукти съгласно европейските изисквания и напълно отговарят на всички  европейски стандарти и регулации.

Можете да ги намерите в гр. Бургас, ул. „Поп Георги ” 5, ул. „Богориди” 16

www.lugaikal.com, 056/82 02 01, 0888 606 808, 0887 791 362

 

 

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Днес почитаме Света Анна
Стари карти разбиват твърдение на БАН, че Бургас е едва на 150 години
Как ще почиваме по празниците?
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.