Спорт
Отборът на “Несебър” спечели турнира на БМФ Порт Бургас
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Отборът на “Несебър” спечели футболния турнир на малки вратички, който бе организиран за трета поредна година от “БМФ Порт Бургас”. Така несебърлии спечелиха безплатни билети, както и осигурен транспорт (също безплатен), за двубоя между отборите на “Лудогорец” и “Цюрих”. Срещата от Лига Европа ще се играе в Разград на 13 декември.

В турнира участие взеха общо шест отбора – “Несебър”, “Меден рудник”, “Серпентс”, “Морското”, “Автото” и “Английската”. Те бяха разпределени в две групи, а мачовете се играха с продължителност от 20 минути. Единственото условие бе играчите да са на възраст между 16-18 години и никой от тях да не е професионален футболист.

Във финалната среща един срещу друг се изправиха “Несебър” и “Английската”. Възпитаниците на бургаското училище поведоха с 1:0, но допуснаха обрат до 1:4.

Двубоят за третото място между “Серпентс” и “Меден рудник” завърши при резултат 3:0.

Освен голямата награда, организаторите и спонсорът бяха подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и подаръци за всеки участник в надпреварата.

С отбора на “Несебър” безплатно до Разград ще пътува и Павел Русев от състава на “Английската”. Той бе награден с приз за “Най-полезен играч”.

Павел Русев от отбора на "Английската" получи наградата за "Най-полезен играч"

Турнирът по футбол на малки вратички е изцяло финансиран от „БМФ Порт Бургас” ЕАД - концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Охранителна фирма спечели благотворителния полицейски турнир в Бургас
Рекорден брой участници на полумаратона „Атанасовско езеро“ тази година
Румен Димов - изпълнителен директор на ФК „Созопол“: Не гоним на всяка цена класиране във Втора лига
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.