Любопитно
От мреж@тa: Как Диего Марадона и Чарли Шийн се забъркаха с Шабла
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Малко след като близо 200 килограма кокаин за над 70 милиона лева изплуваха в пликове на плажовете край Шабла, геният на родния творец се прояви набързо в интернет-пространството. Фейсбук завря от шеги и коментари, свързани с наркотика на богаташите.

Набързо бяха споменати имената на Диего Марадона и Чарли Шийн – и двамата известни с употребата на „белото“. За втория дори шегаджии казаха, че е първият чуждестранен турист за сезона в Шабла и заради това цената на уискито скочила тройно, а всички елитни софийски проститутки гастролирали край Варна. За Марадона интернет-гениите измислиха набързо, че дошъл да поема футболния отбор на Шабла, а като го попитали защо е подал документи за българско гражданство, той им отговорил: „Е-е-е-е-е“.

Не липсваха и редица  хипотетични събития, случили се след откритието на коката. Така например възрастни местни били забелязали, прелитащи ниско над водата делфини. Превъзбудени цаци изнасилили и изяли къпеща се туристка, след което пребили до смърт и съпруга й, който се опитал да я спаси - това е друг хит от мрежата. И докато сме на темата с рибата, цената на черноморските риби скочи с 400%, шегуват се от Северното Черноморие.

Друг зевзек в мрежата пък предложи на всички кметове на черноморски общини да подхвърлят от време на време кока по плажовете и така сезонът щял да бъде спасен. Само за 3 часа легловата база в Шабла например била запълнена, въпреки лошото време.

Шегите не подминаха и българския хайлайф. Жана Бергендорф например организира благотворителен концерт в центъра на Шабла под наслов „Да спасим морето“. Павел и Венци Венц написаха нова песен със заглавие „Бялото Черно море!“, а Валери Божинов написа в профила си „Черно море е като Бяло море, само че е черно“. Всичко това е плод на родния гений.

Президентът Румен Радев пък за пореден път не направи нищо. Мартин Карбовски засне най-новия епизод на „Втори План“ и го именува „Проект: От местопрестъплението Шабла, или счупената бариера, разделяща пясъка на съществуването и коката на ценностите“.

В крайна сметка не трябва да се подминава и фактът, че Шабла е нос…

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Дъщерята на Калин Сърменов се омъжи в Царево
Тръстиков кораб минава край Бургас
Главен инспектор Иван Иванов: Най ме боли, че деца употребяват наркотици
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.