Любопитно
От мреж@тa: Как Диего Марадона и Чарли Шийн се забъркаха с Шабла
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Малко след като близо 200 килограма кокаин за над 70 милиона лева изплуваха в пликове на плажовете край Шабла, геният на родния творец се прояви набързо в интернет-пространството. Фейсбук завря от шеги и коментари, свързани с наркотика на богаташите.

Набързо бяха споменати имената на Диего Марадона и Чарли Шийн – и двамата известни с употребата на „белото“. За втория дори шегаджии казаха, че е първият чуждестранен турист за сезона в Шабла и заради това цената на уискито скочила тройно, а всички елитни софийски проститутки гастролирали край Варна. За Марадона интернет-гениите измислиха набързо, че дошъл да поема футболния отбор на Шабла, а като го попитали защо е подал документи за българско гражданство, той им отговорил: „Е-е-е-е-е“.

Не липсваха и редица  хипотетични събития, случили се след откритието на коката. Така например възрастни местни били забелязали, прелитащи ниско над водата делфини. Превъзбудени цаци изнасилили и изяли къпеща се туристка, след което пребили до смърт и съпруга й, който се опитал да я спаси - това е друг хит от мрежата. И докато сме на темата с рибата, цената на черноморските риби скочи с 400%, шегуват се от Северното Черноморие.

Друг зевзек в мрежата пък предложи на всички кметове на черноморски общини да подхвърлят от време на време кока по плажовете и така сезонът щял да бъде спасен. Само за 3 часа легловата база в Шабла например била запълнена, въпреки лошото време.

Шегите не подминаха и българския хайлайф. Жана Бергендорф например организира благотворителен концерт в центъра на Шабла под наслов „Да спасим морето“. Павел и Венци Венц написаха нова песен със заглавие „Бялото Черно море!“, а Валери Божинов написа в профила си „Черно море е като Бяло море, само че е черно“. Всичко това е плод на родния гений.

Президентът Румен Радев пък за пореден път не направи нищо. Мартин Карбовски засне най-новия епизод на „Втори План“ и го именува „Проект: От местопрестъплението Шабла, или счупената бариера, разделяща пясъка на съществуването и коката на ценностите“.

В крайна сметка не трябва да се подминава и фактът, че Шабла е нос…

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Разтърсващ Джулай очаква бургазлии това лято
Депутатът Ивелина Василева четяла като дете приказките на Ханс Кристиан Андерсен
От ДБГ отново ще боядисват яйца на Велики четвъртък
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.