Бургас
Очаквано! Николай Тишев е кандидатът на БСП за кмет на Бургас
TразмерT

Михаил КОЛЕВ

 

Николай Тишев е кандидатът на БСП за кмет на Бургас. Той бе избран официално днес на общинската конференция на "червените", която се състоя в сградата на Кукления театър. Основен конкурент на Тишев в надпреварата бе Димитър Стоянов.

"Благодаря на всички, които участваха в изборния процес. Вярвам, че няма да ги разочаровам, тръгвам за успех. Оттук нататък вече трябват по-малко приказки, а повече дела", заяви веднага след края на конференцията Николай Тишев.

Той разкри и кои ще бъдат основните му приоритети, ако бъде избран за градоначалник на Бургас.

"Повече работни места и по-високи заплати, усещане на сигурност у хората, привличане на инвеститори, по-достъпно и качествено образование и здравеопазване, промяна на транспортната схема, както и още много други неща, които ще изброим в нашата предизборна програма".

Според него конференциятя е била изключително положителна. Излизаме с много добър заряд и знам, че това ще даде резултат на 27 октомври, каза още той.

Кандидатът социалистите на кмет на морския град смята, че е успял да спечели вътрешния вот благодарение на идеите, които е представил, както и това, че вече е разпознаваема личност. Неговите очаквания са партията да се представи много по-добре на сегашните местни избори, в сравнение с тези през 2015 година, както и да вкарат повече общински съветници в общинския съвет на града.

"Не искам да казвам голяма дума, но смятам, че ще вкараме поне 9-10 човека в общинския съвет, има тенденция и за повече, но в крайна сметка бургазлии ще решат", коментира Тишев.

Втори в листата на БСП-Бургас е Живко Господинов, а след него следват Чанко Мирчев, Павел Маринов, Христо Панайотов, Йордан Георгиев, Георги Спасов, Стоян Коларов и Васил Иванов. Гражданската квота ще бъде поставена на позиции 10,11,12,15 и 20, като "червените" ще търсят разпознаваеми лица в Бургас, които да привлекат повече гласове.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Първите инсталации в „ПланетУМ“ се монтират
Съдия Вълкова: Кризата със съдебните заседатели е преодоляна
64 хиляди стари автомобила се движат по бургаските улици
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.